dijous, 28 d’octubre del 2010

dimecres, 27 d’octubre del 2010

REUS24 - 25 Octubre 2010

RESULTATS CLASSIFICACIÓ JORNADA 02 · NACIONAL CATALANA


Classificació no oficial. Llevat error, omissió o recurs al comité de competició.

RESULTATS CLASSIFICACIÓ JORNADA 01 · NACIONAL CATALANA


Classificació no oficial. Llevat error, omissió o recurs al comité de competició.

dimecres, 20 d’octubre del 2010

BERTA RIBAS BOVÉ




BERTA RIBAS BOVÉ va debutar amb l'equip MINIFEM del Reus Deportiu el passat 5 de setembre. Partit disputat amb el CHP Bigues i Riells corresponent al 11è Torneig Internacional d'Hoquei Base del Reus Deportiu.
MOLTES FELICITATS BERTA!!!

dimarts, 12 d’octubre del 2010

IMÁGENES HOCKEY PATINES FEMENINO


Després de gaudir de la visió que JOAN ROCA ens ha ofert del Mundial d'hoquei patins femení, a través de les seves fotografies i el seu bloc MUNDIAL HOCKEY FEMENINO 2010. Ens preparem per gaudir del seu nou bloc personal IMÁGENES HOCKEY PATINES FEMENINO que respon a la seva triple condició: de pare de la Marta (jugadora del Club Patín Alcobendas), fotògraf i a entusiasta de l'hoquei patins. Un bloc que no pretén cap altra cosa que recolzar d'una manera gràfica l'hoquei patins femení.
Entusiasmats per la teva iniciativa, serem al teu costat en aquesta nova aventura, gaudint de les teves imatges i de les emocions i sentiments que transmets amb elles.

divendres, 8 d’octubre del 2010

dijous, 7 d’octubre del 2010

EN JOAN PETIT JA ÉS A L'HOSPITAL



Article JORDI CASAS. Publicat a El Punt Comarques Gironines 30-09-2010

dimecres, 6 d’octubre del 2010

diumenge, 3 d’octubre del 2010

HOQUEIBASEFEMENI AL LLIURAMENT DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

STIC.CAT va llirar el divendres 1 d'octubre, en el Tecnocampus Mataró-Maresme, els guardons als 10 premiats en la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. A tots els guanyadors MOLTES FELICITATS!. Voldríem dedicar,  com l'any passat, aquest post a MERCÈ VILÀ, responsable de l'organització i comunicació de l'acte de lliurament dels Premis. Sentim una debilitat per les persones que treballen professionalment, sempre en un segon pla, pel lluïment d'altres. Un treball imprescindible, eficaç i sempre amb un somriure d'afecte. Per l'organització exquisida i el tracte rebut. MOLTES GRÀCIES.

hoqueibasefemeni ha estat present en l'acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. Per segon any consecutiu, el bloc ha estat finalista gràcies al suport de moltes persones que ens animen i a qui volem agrair l'entusiasme amb què s'apropen al bloc. MOLTES GRÀCIES A TOTS!!
Un jurat format per: Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya; Alícia Romero, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Mataró; Judith Vives, periodista de Capgròs Comunicació; Miquel Duran, Comissionat 2.0 de la Universitat de Girona; Dani Cortijo i Marc Serena, dos dels guanyadors de l'edició passad; Teresa Férriz, responsable del programa Lletra de la UOC; Anna Nogué, subdirectora de l'Agència Catalana de Notícies, ACN; Jordi Iparraguirre, director de la Fundació PuntCat; Albert Castellanos, president de Talència; Àlex Araujo, professor del Tecnocampus de Mataró; Xavier Verdaguer, CEO d'Innovalley; i Trina Milan, presidenta de STIC.CAT.
Va dedicir, després d'una rigurosa, profunda i seriosa anàlisi dels blocs finalistes, atorgar el premi al millor bloc en la categoria d'ESPORTS a Blaugranes en cadira de rodes.
hoqueibasefemeni vol felicitar a l'editor d'aquest bloc pel seu esforç i lluita i compartir amb ell la denúncia en relació amb els problemes d'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda existent en el Camp Nou i els seus voltants.
Un bloc exemple de promoció de l'esport i model de DISSENY, ESTRUCTURA, CONTINGUTS, PERIODICITAT D'ACTUALITZACIÓ I CONNECTIVITAT AMB ELS LECTORS. Confiem que aquest premi serveixi per aconseguir les seves dignes reivindicacions.
Nosaltres seguirem amb entusiasme. La promoció de l'hoquei patins femení, de les seves jugadores, dels clubs, dels entorns humans que l'envolten. La visualització de l'esport femení reclamant la igualtat de gènere i la superació de les discriminacions (mediàtiques, de recursos tècnics i econòmics...) per ser dones, mereixen continuar, amb il·lusió, amb hoqueibasefemeni.
Comptar amb tots vosaltres serà, per nosaltres, el millor premi.

divendres, 1 d’octubre del 2010

AVUI JUGUEM MOLT LLUNY I JO ESTIC MOLT CANSADA


He sentit la mare dient el meu nom. És molt fosc. Al llit s’hi està molt bé. Per la finestra veig que tot és negre. Pujo els llençols fins que em tapen el nas, poso el braç sota el coixí i sospiro ... He somiat que sentia la mare dient el meu nom ...
El pare em sacseja suaument, em fa un petó a la galta i diu bon dia. Obro una mica els ulls i tot és encara ben negre. L’habitació, el passadís, el cel que es veu per la finestra ... Em tombo cap a l’esquerra, tanco els ulls i sospiro ... He somiat que venia el pare i deia bon dia ...
Sento olor de cafè. Obro els ulls. Algú ha encès el llum del passadís. La ràdio sona molt fluixet. La Lu ha saltat sobre el llit i em llepa la cara. “Fora Lu, és hora de dormir!”. Encara és molt fosc, i a més a més, avui és dissabte ... I al llit s’hi està tan bé!
“Vinga Ada, farem tard. Hem quedat a dos quarts al pavelló. Vinga, aixeca’t”. “Bon dia, Ada. Són les set. Amunt, amunt. Som-hi !”
Les set no són hores de llevar-se. Les meves amigues del cole no es lleven mai a les set. Ningú del món es lleva mai a les set. Només el Reis Mags i el pare de la Nora. (El pare de la Nora té un camió i a vegades ha de portar blat de moro a Helsinki) Vull dormir més, una horeta més, deu minutets més, una miqueta més ...
“Vinga, Ada. Que farem tard. Tens un partit. Vinga amunt, vinga amunt. vinga amunt!”
Un partit d’hoquei? M’encanta jugar a hoquei. És el millor del món. l’hoquei. És super-mega-fantàstic, és la meva vida, és hiper-xulo. Jo faig el que sigui per un partit d’hoquei. Un partit, que guai !!!...

... però avui juguem molt lluny i jo estic molt cansada. I al llit s’hi està tan bé ... mmm ...