divendres, 9 d’octubre del 2009

HOQUEIBASEFEMENI ALS PREMIS BLOCS CATALUNYA

Anna Carazo, en representació d'hoqueibasefemeni, ha estat present en el lliurament de PREMIS BLOCS CATALUNYA 2009 que enguany ha tingut lloc a VIC.
El nostre Bloc era finalista en la categoria de blocs Corporatius que ha guanyat finalment el bloc Gestió del coneixement. A ell i als guanyadors de les altres categories MOLTES FELICITATS!
Conviure una estona amb altres blocaires ha estat un impuls per seguir amb aquest projecte de promoció de l'hoquei patins femení i les relacions humanes que l'envolten. A tots els que ens seguiu i recolzeu, MOLTES GRÀCIES!
Voldríem dedicar aquest post a MERCÈ VILÀ responsable de l'organització i comunicació de l'acte de lliurament del Premis Blocs Catalunya, per l'organització exquisida i el tracte afectuós rebut. FELICITATS!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la feina que fas!!. Marga

Trina Milan ha dit...

Benvolguda i benvolguts,
en nom d'STIC.CAT us donem les gràcies per la vostra participació; va ser un plaer tenir-vos el divendres a Vic i us agraïmt l'esforç de promoció dels blogs i l'esport que esteu fent...us esperem l'any vinent
Trina Milan
Presidenta d'STIC.CAT

Mercè Vilà-Clara ha dit...

Benvolguts Anna i Pau,
Moltíssimes gràcies per la vostra dedicatòria, que sapigueu que m'ha fet molta il·lusió. Tot l'equip de STIC treballem perquè tot sorti molt bé, però al final, el que és més important són les persones. Sé que l'Anna s'ho va passar molt bé i li va agradar molt l'experiència, per tant, espero que l'any vinent ens hi poguem tornar a trobar....potser dalt de l'escenari, qui sap!
Moltes gràcies per la vostra participació i entusiasme!

Mercè Vilà-CLara
Org. i COmunicació Premis Blocs Catalunya (STIC.CAT)