dijous, 17 de juny del 2010

11è TORNEIG INTERNACIONAL D'HOQUEI BASE DEL REUS DEPORTIU · PRESENTACIÓ (II)


El TORNEIG INTERNACIONAL D'HOQUEI BASE DEL REUS DEPORTIU arriba a l’onzena edició.

Aquest dimecres ha tingut lloc l’acte de presentació del Torneig a les instal·lacions del Reus Deportiu, i en ell han estat presents personalitats del nostre club, de la Federació Catalana de Patinatge, de l’Ajuntament de Reus, de la Generalitat, del Consell Esportiu del Baix Camp entre d’altres així com el president de la Comissió Organitzadora del Torneig, Josep Ramon Torné

L’acte també ha servit per donar a conèixer el dibuix guanyador, que serveix per a il•lustrar el cartell i la portada del programa de mà del torneig així com les samarretes de la temporada. El guanyador absolut ha estat el dibuix realitzat per Manuel Mur que cursa 4t de primària al CEIP Santa Anna de Castellvell del Camp.

Aquesta nova edició tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre i comptarà amb la participació de més de 350 jugadors, que disputaran un total de 60 partits.

En aquesta edició, el torneig estarà distribuït en set categories diferents. Les d’iniciació, prebenjamí, aleví, infantil, juvenil i júnior, així també com hoquei base femení.

Des d’hoqueibasefemeni volem agrair l'esforç de la comissió organitzadora del torneig per mantenir el prestigi aconseguit al llarg de tots aquests anys i animar-los perquè el torneig sigui un èxit. Estem convençuts d'això.

1 comentari:

Marga ha dit...

Gràcies per fer ressò del Torneig al teu blog!!!!