dissabte, 11 de setembre del 2010

HOQUEIBASEFEMENI FINALISTA ALS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010 · ESPORTS


hoqueibasefemeni ha estat escollit entre els deu blocs finalistes, en la categoria ESPORTS, de la 3a edició dels PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010 organitzada per l'associació STIC.CAT.
A partir d'ara, l'elecció dels guanyadors dels Premis es troba en mans del jurat, que valorarà els blocs d'acord amb els criteris de disseny, estructura, contingut, periodicitat i interacció amb els lectors. L'acte de lliurament dels premis se celebrarà el divendres 1 d'octubre al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.
Voldríem agrair el suport de molts seguidors d'aquest bloc que ens animen a continuar promocionant l'hoquei patins base femení, les seves jugadores, els clubs, els entorns humans que l'envolten. La visualització de l'esport femení reclamant la igualtat de gènere. Seguirem intentant visualitzar les emocions, els esforços, les mirades, les complicitats, els sacrificis, les il·lusions, les superacions, l'amistat... i ho volem seguir fent al vostre costat.
MOLTES GRÀCIES!!

3 comentaris:

Marga ha dit...

Enhorabona !!!
Et mereixes aquest reconeixement per la feina que estas fent.
M'encanta el teu bloc !!!!

hoqueibasefemeni ha dit...

Gràcies Marga per la teva fidelitat entusiasta.

HockeyRaxoiFemenino ha dit...

Noraboa!!!

El alcanzar un puesto de finalista ya supone un gran premio para un blog que visualiza un deporte minoritario, una categoría femenina en desigualdad y una base que es la más anónima.

Espero sinceramente que el reconocimiento a tu labor vaya más allá. Pocos son los que tratan los temas sociales como la igualdad, las relaciones humanas en torno a sentimientos y emociones, perfectamente adornadas con unas imágenes que hablan y que transmiten muchísimo más que deporte.

Con admiración por tí y por tu creación...que sea por muchos años, ya que tu evolución va aportando nuevos sentidos, nuevos significados y disfrutes visuales.

Javier Xir