dimecres, 29 de desembre de 2010

EL CP VILAFRANCA ORGANITZA LA I FESTA MINIFEMEl proper diumenge 2 de gener de 2011, el Caixa Penedès Club Patí Vilafranca organitzarà conjuntament amb el Federació Catalana de Patinatge la 1ª Festa de l’hoquei patins Mini Fem. L’acte vol ser una jornada de reivindicació de l’hoquei base femení, per això i continuant amb la política amb què va entrar l’any passat la nova junta directiva del C.P. Vilafranca de potenciar l’hoquei base, el Patí Vilafranca ha cregut oportú organitzar aquesta 1ª Festa del Mini Fem, on hi participaran equips d’arreu de Catalunya tals com el C.P. Manlleu, el Bigues i Riells, el C.H. Mataró, el C.P. Vilanova, el Reus Deportiu, el H.C. Cerdanyola, el H.C. Montbui, el Palau de Plegamans i el C.P. Vilafranca. El Torneig es desenvoluparà en un format de triangualr en 4 grups de 3 equips, 2 grups de la categoria benjami i 2 grups de la categoria prebenjami iniciació i pre-benjamí, i els 2 primers classificats de cada grup i categoria jugaran la final. L’acte que començarà a les 10h del matí, es té previst que s’allargui fins a les 15h, quan s’obesquierà a les participants i es clausurarà la 1ª Festa del MiniFem, que tot i tenir format de torneig pretén ser una festa de l’hoquei base femení.

La categoria minifemení engloba en una única categoria a totes les nenes practicants d’hoquei de les categories pre-benjamíiniciació, pre-benjamí i benjamí, les quals a banda d’estar federades amb els seus respectius club i categories, s’agrupen per poder jugar a la categoria minifem, categoria que la Federació Catalana de Patinatge ha creat aquesta temporada.

Així el president del Club Patí Vilafranca, Quim Vázquez, ressalta la possibilitat de poder organitzar el torneig: “la Federació ens ha brindat l’oportunitat per mostrar i reivindicar l’hoquei base femení, i així poder organitzar un esdeveniment relacionat amb un dels pilars forts de la nostra filosofia: l’hoquei base sigui masculí o femení, a més de poder treballar amb valors com l’esforç, l’amistat, l’esportivitat i l’educació”. Tant mateix el coordinador de l’hoquei base vilafranquí, l’ex-jugador d’OKlliga Fidel Noguera i la responsable administativa dels més menuts del Club, Cesca Fernández, han expressat la seva satisfacció perquè la Federació Catalana hagués pensat amb Vilafranca i el Patí per poder organitzar la 1ª Festa del minifem, ja que segons diuen: “és un acte que no s’ha fet mai anteriorment i estem molt contents que la Federació hagi confiat en el Patí Vilafranca per organitzar un esdeveniment que creiem que és molt important pel món de l’hoquei femení, i per l’hoquei base en general”. En l’acte que es farà en el pavelló d’hoquei patins de Vilafranca, s’espera que  hi passin centenars de persones en una jornada lúdica i on el que han de prevaldre és l’esportivitat, i l’harmonia i l’amistat entre totes les participants.

(fons CP VILAFRANCA)