dimarts, 1 de febrer del 2011

MIRADES LI


a MARIA MOLTÓ amb afecte.
L'èxit de la I Festa miniFEM mereix un reconeixement al treball constant, i no sempre reconegut, en la promoció de l'hoquei femení base de persones com la Maria. L'hoquei formatiu femení necessita competicions consolidades que permetin, sense canvis constants, la incorporació progressiva de noves jugadores i equips. La celebració, el proper any, d'una segona edició de la Festa miniFEM demostrarà que el camí escollit és el correcte i que el "FEMOKFEM" no és només un eslògan brillant i si un pla seriós de foment de les competicions de base de l'hoquei femení.
Res seria possible sense la implicació dels clubs, delegats i pares. L'exemple del Club Patí Vilafranca, apostant per l'hoquei femení i organitzant de forma exquisida la I Festa miniFEM, és un model a seguir.
Si hem estat critics amb la FECAPA quan hem cregut que la gestió de les competicions no era la més adequada, és just ara reconèixer la gran tasca i impuls de promoció de l'hoquei patins entre les jugadores més petites. La il·lusió i entusiasme d'aquestes noies per jugar a hoquei mereix tot el nostre esforç. FELICITATS!