dimarts, 21 de juny de 2011

12è TORNEIG INTERNACIONAL D'HOQUEI BASE DEL REUS DEPORTIU · PRESENTACIÓEl TORNEIG INTERNACIONAL D'HOQUEI BASE DEL REUS DEPORTIU arriba a la dotzena edició.

El passat divendres 17 de juny va tenir lloc l’acte de presentació del Torneig a les instal·lacions del Reus Deportiu, i en ell van estar presents personalitats del Reus Deportiu, de la Federació Catalana de Patinatge, de l’Ajuntament de Reus, de la Generalitat, del Consell Esportiu del Baix Camp entre d’altres així com el president de la Comissió Organitzadora del Torneig, Josep Ramon Torné

L’acte també ha servit per donar a conèixer el dibuix guanyador, que serveix per a il•lustrar el cartell i la portada del programa de mà del torneig així com les samarretes de la temporada. El guanyador absolut ha estat el dibuix realitzat per Albert Montserrat Fernàndez de l'Escola Maria Cortina de Reus.

Aquesta nova edició tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de setembre i comptarà amb partits de totes les categories masculines i, per primera vegada, amb partits de tres categories femenines, minifem, sub-16 i Nacional Catalana.

Des d’hoqueibasefemeni volem agrair l'esforç de la comissió organitzadora del torneig per mantenir el prestigi aconseguit al llarg de tots aquests anys i animar-los perquè el torneig sigui un èxit. Estem convençuts d'això.