dijous, 4 d’abril del 2013

hoqueibasefemeni s'ha fet gran...



Hoqueibasefemeni s'ha fet gran. I com si blogger ho hagués intuït ja no em permet penjar cap post més sense contractar un compte premium. Porto mesos pensant com tancar l’àlbum de fotos que ha estat hoqueibasefemeni.
I no ha estat fàcil.
Ja fa més de quatre anys que vaig començar a editar aquest bloc. Quatre anys testimoni del creixement, evolució i transformació de l'hoquei base femení. Volia compartir l'entusiasme d'unes noies per jugar a hoquei patins, denunciar el menyspreu i la desigualtat poc dissimulada per l'hoquei femení, difondre, visualitzar i promocionar aquest esport centrant l'atenció en les seves protagonistes. Els seus somriures, les seves mirades, la seva complicitat ...
Pel camí he trobat molts amics i amigues el que sens dubte han estat el més preuat d'aquest recorregut.
Així doncs, m'ha semblat que la millor manera de tancar aquesta etapa era mostrant un agraïment per les dues grans motivacions que han ajudat a mantenir la il·lusió per aquest bloc.
En primer lloc i representades per la meva filla Anna: a totes les jugadores que amb el seu esforç personal i la seva il·lusió han contribuït a promocionar aquest esport i que, d'una manera o altra, han mostrat un agraïment per les imatges realitzades al llarg d'aquest temps.
En segon lloc i representats per Javier Xir (crec que ell ho acceptarà): a totes les persones que envolten l'hoquei patins femení, als pares que animeu, acompanyeu, consoleu si cal a les vostres filles i us emocioneu al seu costat, a tots els tècnics que han aportat els seus coneixements per millorar la qualitat tècnica i personal de les jugadores, als delegats pel seu treball moltes vegades poc valorat, als clubs i federació (amb més o menys encerts) per la voluntat de donar suport l’hoquei patins femení... I molt especialment a tots aquells que com Javier han dedicat el seu temps i un gran esforç personal a la promoció i visualització d'aquest esport fent fotografies, editant blocs... i han orientat el seu talent creatiu en la difusió de l’hoquei patins femení.
A tots els que heu mostrat el vostre entusiasme per aquest bloc, moltes gràcies!
Seguiré al costat de l’hoquei patins femení obrint nous àlbums, potser en altres formats, disposat, com sempre, a captar un breu instant, un somriure... Salut!

1 comentari:

Javier Xir ha dit...

Estoy seguro que más allá del estupendo blog, más allá de las grandes imágenes, el enorme valor del mismo es el espíritu comunicativo de "hoqueibasefemení" encarnado en la persona de Pau Carazo. Siempre detrás de lo que aparece en un blog y detrás de las fotografías está el autor, una persona, con sus ilusiones, sus conocimientos,....su tiempo, su dinero,...con sus alegrías y con sus sinsabores. La lucha sin apoyos o con escasos apoyos, sin reconocimientos o escasos reconocimientos, va mermando, desgasta con el paso de "noticias", de "fotografías", de "secciones", de "viajes", de "gastos". Comprendo perfectamente esta situación.
Hoqueibasefemení, Pau, se han ganado de sobra el "Estem aquí. I allà", siempre estarán en el corazón de todas aquellas niñas que depositaron en la mirada de Pau, sus sonrisas, sus emociones, sus complicidades, su juego, ...
Quiero darle las gracias por su amistad y respeto, por disfrutar de su blog, por darme a conocer el hockey de base femenino catalán, por aprender de sus imágenes, por transmitirme emociones y sentimientos, por su apoyo a mis ilusiones, por defender la igualdad en el deporte, por enseñarme catalán,....
Sea cual sea tu nueva opción seguirás contando con mi apoyo y respeto. Gracias y buen viaje a tu nuevo destino. El Teixidor d'imatges, hoqueibasefemeni, s'ha fet gran..
Saúde e bicos.
(Es un gran regalo aparecer junto a Anna en este post)