diumenge, 3 d’octubre del 2010

HOQUEIBASEFEMENI AL LLIURAMENT DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

STIC.CAT va llirar el divendres 1 d'octubre, en el Tecnocampus Mataró-Maresme, els guardons als 10 premiats en la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. A tots els guanyadors MOLTES FELICITATS!. Voldríem dedicar,  com l'any passat, aquest post a MERCÈ VILÀ, responsable de l'organització i comunicació de l'acte de lliurament dels Premis. Sentim una debilitat per les persones que treballen professionalment, sempre en un segon pla, pel lluïment d'altres. Un treball imprescindible, eficaç i sempre amb un somriure d'afecte. Per l'organització exquisida i el tracte rebut. MOLTES GRÀCIES.

hoqueibasefemeni ha estat present en l'acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. Per segon any consecutiu, el bloc ha estat finalista gràcies al suport de moltes persones que ens animen i a qui volem agrair l'entusiasme amb què s'apropen al bloc. MOLTES GRÀCIES A TOTS!!
Un jurat format per: Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya; Alícia Romero, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Mataró; Judith Vives, periodista de Capgròs Comunicació; Miquel Duran, Comissionat 2.0 de la Universitat de Girona; Dani Cortijo i Marc Serena, dos dels guanyadors de l'edició passad; Teresa Férriz, responsable del programa Lletra de la UOC; Anna Nogué, subdirectora de l'Agència Catalana de Notícies, ACN; Jordi Iparraguirre, director de la Fundació PuntCat; Albert Castellanos, president de Talència; Àlex Araujo, professor del Tecnocampus de Mataró; Xavier Verdaguer, CEO d'Innovalley; i Trina Milan, presidenta de STIC.CAT.
Va dedicir, després d'una rigurosa, profunda i seriosa anàlisi dels blocs finalistes, atorgar el premi al millor bloc en la categoria d'ESPORTS a Blaugranes en cadira de rodes.
hoqueibasefemeni vol felicitar a l'editor d'aquest bloc pel seu esforç i lluita i compartir amb ell la denúncia en relació amb els problemes d'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda existent en el Camp Nou i els seus voltants.
Un bloc exemple de promoció de l'esport i model de DISSENY, ESTRUCTURA, CONTINGUTS, PERIODICITAT D'ACTUALITZACIÓ I CONNECTIVITAT AMB ELS LECTORS. Confiem que aquest premi serveixi per aconseguir les seves dignes reivindicacions.
Nosaltres seguirem amb entusiasme. La promoció de l'hoquei patins femení, de les seves jugadores, dels clubs, dels entorns humans que l'envolten. La visualització de l'esport femení reclamant la igualtat de gènere i la superació de les discriminacions (mediàtiques, de recursos tècnics i econòmics...) per ser dones, mereixen continuar, amb il·lusió, amb hoqueibasefemeni.
Comptar amb tots vosaltres serà, per nosaltres, el millor premi.