dijous, 5 d’agost del 2010

www.esportidones.cat


Amb el suport de la Secretaria General de l'Esport www.esportidones.cat és una plataforma participativa per a l'esport femení. Es tracta d'un impuls important per al treball en xarxa al voltant de la pràctica de l'activitat física i l'esport de les nenes, noies i dones de Catalunya.
QUI SOM. "Som un grup de dones vinculades amb l'esport femení en diferents àmbits i en les seves múltiples facetes, que volem treballar en xarxa amb l'objectiu d'aprofitar els coneixements i les esperiències de cadascuna de nosaltres. Ens interessen tots els esports des de diferents perspectives: tots els estaments, totes les modalitats i totes les edats; des de la pràctica d'activitat física saludable i de lleure i l'educació física, fins el paper de les tècniques i el lideratge esportiu femení. També ens interessem pel tractament de l'esport femení als mitjans de comunicació, i tot plegat des de les perspectives general, territorial i local. Som una xarxa de professionals que utilitzem el treball en xarxa per optimitzar esforços, però també gaudim del contacte a les trobades presencials on compartim formació i informació.
OBJECTIUS. 1- Crear, impulsar i dinamitzar una xarxa de dones relacionades amb el món de l'esport a través d'una eina telemàtica autogestionada. 2- Promoure la participació: obrir i mantenir un procés participatiu per al foment de les polítiques de suport a dones relacionades amb el món de l'esport. 3- Ésser consultada en relació amb les polítiques de dones a l'àmbit de l'esport: obtenir les opinions del sector pel que fa a les polítiques i accions endegades per les administracions, institucions i entitats del sector. 4- Elaborar i presentar propostes a les administracions i institucions públiques sobre qüestions referents a l'esport femení. 5- Proposar activitats, jornades i altres que facin visibles a la societat les dones relacionades amb el mon de l'esport. 6- Emetre informes (sobre qüestions concretes). 7- Compartir les experiències de bones pràctiques dels diferents tipus d'entitats. 8- Compartir informació sobre activitats, programes, formació, etc."