dimarts, 12 d’octubre del 2010

IMÁGENES HOCKEY PATINES FEMENINO


Després de gaudir de la visió que JOAN ROCA ens ha ofert del Mundial d'hoquei patins femení, a través de les seves fotografies i el seu bloc MUNDIAL HOCKEY FEMENINO 2010. Ens preparem per gaudir del seu nou bloc personal IMÁGENES HOCKEY PATINES FEMENINO que respon a la seva triple condició: de pare de la Marta (jugadora del Club Patín Alcobendas), fotògraf i a entusiasta de l'hoquei patins. Un bloc que no pretén cap altra cosa que recolzar d'una manera gràfica l'hoquei patins femení.
Entusiasmats per la teva iniciativa, serem al teu costat en aquesta nova aventura, gaudint de les teves imatges i de les emocions i sentiments que transmets amb elles.

2 comentaris:

Joan Roca ha dit...

Moltes gràcies amics!
Fa uns 35 anys que vaig deixar de jugar a l'Igualada i segueixo estimant aquest esport; potser ara amb la meva filla encara l'estimo més

Salut!

hoqueibasefemeni ha dit...

Compartim amb tu l'entusiasme per aquest esport motivat per la il·lusió d'uns fills per practicar-lo.
Compartim amb tu la responsabilitat reivindicativa, reclamant la igualtat de gènere i la visualització de l'hoquei patins femení.
Compartim amb tu la voluntat de transmetre, amb imatges, les emocions, els esforços, les mirades, les complicitats, els sacrificis, les il·lusions, les superacions, les fustracions, l'amistat,... d'unes jugadores i dels entorns humans que les envolten i animen.
Ens tens al teu costat gaudint de les teves imatges, que ens permeten, sense conèixer-te personalment, sentir-te molt proper.
SALUT JOAN!, segur que ens veurem aviat.